Немски език

Немски език за деца и ученици


Може ли един курс по немски език да направи детето ви щастливо? И то да учи много по-бързо от традиционното темпо? С лекота и радост, без травми от учебния процес?

Езиковата култура е богатство и прозорец към света. Познанията по чужд език вдига бариерата на комуникацията между хората и открива много нови възможности. Ние, екипът на Езиков Център „МАТЕРИКА", отчитаме нуждата от тези познания и предоставяме езиково обучение на най-високо ниво.

 

image

Образование и Сугестопедия

Екипът ни от квалифицирани преподаватели е разработил собствена методика за обучение, гарантираща високо ниво на преподаване. В нашето обучение използваме, както най-доброто от най-новото в разработките на чуждоезиковото обучение, така и метода на класическата сугестопедия - за разкриване на паметовите резерви и стимулиране на творчеството и креативността. Организацията на обучението по този начин позволява да се усвоява в пъти повече материал за по-кратко време без напрежение, умора и и приснение. Обучението е съпроводено с релаксиращ ефект, децата се чувстват свободни да избират, да участват с интерес в различните образователни игри и да развиват таланта си.

image

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.