fbpx
?>
Английски език

Английски език

Ние Ви предлагаме:

o    Английски език по Европейската езикова рамка

o    Английски език за сертифициране - TOIFEL, IELTS

o    Английски език за напреднали

o    Бизнес Английски

Специална интерактивна програма за постигане на отлични резултати в усвояването на чужд език,специално създадена методика за обучение на чужд език като роден - единствена по рода си възможност в града за усвояване на езика от най-ниско до най-високо ниво на владеене както на граматиката, така и на лексиката. Обучението, което предлагаме ежедневно на нашите клиенти се различава от общото, което ще ви предложат навсякъде, независимо къде.

Ние няма да Ви накараме да си доплатите и да си купите учебник или да платите депозит за него  - при нас материалите са включени в цената на обучението. Нашите ежедневни помагала и помощни листи с упражнения получавате на всяко занятие , част от които остават и за домашна работа.

Нашето обучение е ново и систематично - стъпка по стъпка се научавате да разбирате и надграждате четирите основни умения . Изключително много за постигане на отлични резултати в усвояването на езика помага и използването на мултимедия и непрекъсната връзка с интернет, за достъп до онлайн обучение и голямото изобилие от ресурси. Така нашите курсисти са в течение на най-новите изследвания и приложения на английския език като роден.

Вие получавате още:

·         използване на интерактивни методи за обучение - слушане на реална английска реч и упражняване на разговорните умения,

·         участие в различни проекти и реални ситуации,

·         комуникация с преподавателите само на чужд език

·         получаване на допълнителни материали за обучение

·         възможност за ползване на всички допълнителни курсове, организирани от Учебен център и ЦПО "Материка" на преференциални цени

·         Гъвкаво обучение, базирано на съвременни, реални теми, даващо възможност на всеки курсист да участва със собствено мнение, практикувайки натрупаните граматическите и лексикални познания.

·         Възможност за изграждане на гъвкав индивидуален план за обучение, който включва присъствени часове с преподавател и он-лайн обучение.

 

При успешно завършване на курс се издава Сертификат за ниво на владеене на езика и удостоверение за част от професия "Сътрудник в малък и среден бизнес"- модул английски език. Към него може да бъде издадено и EUROPASS приложение, според стандартите за качество на Европейския съюз.

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

☎️ +359 887 925757

✉️ office@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

☎️+359 886 936363

✉️ lozenetz@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

© 2005 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search